Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med!

Om ekonomiavdelningen behöver utvecklas eller om verksamheten växt snabbt och administrationen inte har hängt med, så hjälper vi till med ordning och struktur, så att du kan sova gott om natten.

Vikten av en bra och uppdaterad hemsida

I dagens digitala samhälle är det nästintill en omöjlighet att bedriva en affärsverksamhet utan att ha en uppdaterad hemsida. Trots det finns det fortfarande en många föråldrade hemsidor ute på internet. Vanligtvis underskattar dessa företagare hemsidan som en vital del av verksamheten.

Visste du att ca 75 % av de potentiella kunderna använder hemsidan för att bedöma företagets trovärdighet?

Eller att 95 % av Internetanvändarna ser hemsidans design och grafik före texten?

Det är viktigt att din hemsida är tilltalande och trevlig att besöka. Lika viktigt är det att den är enkel att använda – dina besökare ska hitta den information de är ute efter.

Vi hjälper dig underhålla din hemsida i WordPress!

Vad är en användarvänlig hemsida?

En oorganiserad hemsida är som en rörig butik, tänk att du går in i en butik där alla varor bara är framställda utan någon som helst plan kring vad som ska stå var. När nya saker dykt upp har de bara hamnat någonstans där det fanns ledigt utrymme. En sådan butik skulle inte vara långlivad.

Både butiks- och hemsidesägare har mycket att vinna på att vara organiserade. Alltför många tänker design i första hand när de ska bygga hemsida, men vill du ha en användarvänlig hemsida måste du börja med strukturen.

Var konsekvent när du designar din hemsida och annan marknadsföring. Att hemsidans design och innehåll är likadant upplagt på alla undersidor hjälper användaren att känna igen sig och hitta på din hemsida. Det handlar om färg, form och typsnitt likväl som textstorlek och språk. En konsekvent hemsida känns professionell.

Vi läser oftast inte all text på en hemsida, vi ögnar igenom rubriker, början på stycken och annat som fångar vår blick och förhoppningsvis lockar detta till att läsa lite mer.

Skriv beskrivande rubriker, använd generöst med underrubriker och dela upp textstyckena så att de inte blir för långa. Att bryta upp löptexten med listor och bilder är också bra. Gör informationen lätt att överskåda på alla undersidor på din hemsida.

Användarvänliga hemsidor har en hög färgkontrast mellan text och bakgrund. Kontrast gör texten mer lättläst.