Services List

Löpande bokföring
Löpande bokföring är viktigt för att ett företag ska fungera. Vill du kunna tänka på annat? Ägna din tid till din affärsverksamhet så tar vi hand om den löpande redovisningen.
Läs mer
Lönehantering
Alla ser fram emot löneutbetalningen den 25:e varje månad. Eller ..? Om du tycker att lönehantering och arbetsgivaredeklarationer är ett tungt arbete kan du ta hjälp av oss!
Läs mer
Bokslut
Bokslutet är ett bra tillfälle att se över ditt företags bokföring. Ett korrekt bokslut, Årsredovisning och deklaration är en trygghet för dig, dina samarbetspartners, leverantörer och kunder.
Läs mer
Administration
Om du känner att du blir begraven i administration eller har ett tidskrävande projekt som kräver ytterligare resurser, kanske du behöver ta hjälp av ett annat företag tillfälligt?
Läs mer
Hemsidor
En hemsida som uppdateras ofta är mer intressant än en statisk hemsida. Ju oftare du skriver nyheter, lägger till nya tjänster och produkter, desto bättre kommer det gå för dig på sökmotorerna.
Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med!

Om ekonomiavdelningen behöver utvecklas eller om verksamheten växt snabbt och administrationen inte har hängt med, så hjälper vi till med ordning och struktur, så att du kan sova gott om natten.